• Merel 235, 1965 GN Heemskerk


 • Het Jyoti team

  Het Jyoti team bestaat uit een aantal enthousiaste medewerkers die zowel voor als achter de schermen werken.
  Wij stellen ons graag aan u voor.

 • Anneke Schellingerhout

  Holistisch werkend dierenarts en eigenaar

  Na haar afstuderen aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht, is zij gepromoveerd op het gebied van voeding en heeft zij tal van opleidingen en cursussen gedaan. Anneke werkt als dierenarts bij Jyoti vooral met osteopathie, chiropractie, IMT, acupunctuur, laser, NES Health, (Chinese) voeding, orthomoleculaire supplementen, Chinese en Westerse kruiden en homeopathie.

  Daarnaast is zij eigenaar en hoofddocent van Supple Spine Institute, opgericht om onderwijs te geven in manuele technieken.

 • Diana Scheltus

  Paraveterinair

  Anneke en Diana leerden elkaar kennen toen zij beiden werkzaam waren bij een dierenartsenpraktijk in Volendam. De samenwerking verliep toen al goed; ze begrijpen elkaar zonder veel woorden en hebben dezelfde instelling. We zijn dan ook blij dat Diana ons team sinds april 2018 is komen versterken als paraveterinair. Zij zorgt dat de praktijk soepel draait en is het eerste aanspreekpunt voor de klanten, aan de telefoon en in de praktijk. Daarnaast doet zij zelfstandig verrichtingen, zoals de titerbepalingen en behandelingen met de NES Health en laser.

  Diana woont met haar man en drie kinderen in De Rijp, waar zij gezelschap hebben van kruising Border Collie Sanne, de katten Dora en Sofie en Vlaamse reus Mieke.

 • Ethel Sõmer

  Dierenarts - acupuncturist

  In 2004 verhuisde Ethel vanuit Estland naar Nederland voor de liefde. In Utrecht zette zij haar dierrgeneeskundeopleiding voort. Al voordat ze klaar was met haar studie, begon zij aan de acupunctuuropleiding en deed tegelijk de Lecher-antenne-en Connectie-sensor-cursus. Zij blijft zich ontwikkelen door het volgen van lezingen en nascholingen op het gebied van alternatieve diergeneeskunde.

  Ethel woont met haar man, twee dochters en twee Bearded Collie meiden Lisa en Blitz in Almere.