• van Riemsdijklaan 122, 1945 XR Beverwijk


 • Het Jyoti team

  Het Jyoti team bestaat uit een aantal enthousiaste medewerkers die zowel voor als achter de schermen werken.
  Wij stellen ons graag aan u voor.

 • Anneke Schellingerhout

  Holistisch werkend dierenarts en eigenaar

  Na haar afstuderen aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht, is zij gepromoveerd op het gebied van voeding en heeft zij tal van opleidingen en cursussen gedaan. Anneke werkt als dierenarts bij Jyoti vooral met osteopathie, chiropractie, IMT, fasciale manipulatie, acupunctuur, laser, NES Health, (Chinese) voeding, orthomoleculaire supplementen, Chinese en Westerse kruiden en homeopathie.

  Daarnaast is zij eigenaar en hoofddocent van Supple Spine Institute, opgericht om onderwijs te geven in manuele technieken.

 • Diana Scheltus

  Osteopaat, chiropractor en paraveterinair

  Anneke en Diana leerden elkaar kennen toen zij beiden werkzaam waren bij een dierenartsenpraktijk in Volendam. De samenwerking verliep toen al goed; ze begrijpen elkaar zonder veel woorden en hebben dezelfde instelling. We zijn dan ook blij dat Diana ons team sinds april 2018 is komen versterken als paraveterinair. Zij zorgt dat de praktijk soepel draait en is het eerste aanspreekpunt voor de klanten, aan de telefoon en in de praktijk. Daarnaast doet zij zelfstandig verrichtingen, zoals de titerbepalingen en behandelingen met de NES Health en laser.

  Daarnaast heeft Diana de afgelopen jaren de opleiding Veterinaire Osteopathie en Chiropractie gevolgd en behandeld nu ook honden en katten.

  Diana woont met haar man en drie kinderen in De Rijp, waar zij gezelschap hebben van hond Yuki, de katten Dora, Sofie, Max en Sara, de kaketoe Goofy  en Vlaamse reus Mieke.

 • Jolanda Rietveld

  Holistisch werkend dierenarts (osteopaat, chiropractor, orthomoleculaire voeding i.o.

  Jolanda is in 2015 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest bij verschillende (reguliere) dierenartspraktijken en heeft ze een beleidsfunctie in het veterinaire veld gehad.
  In 2019-2020 heeft ze de opleiding veterinaire osteopathie gevolgd bij Supple Spine Institute (SSI), waarna ze in 2021 het team van Jyoti is komen versterken. Begin 2022 heeft ze ook de opleiding veterinaire chiropractie bij SSI afgerond.
  In september 2023 is ze gestart met de opleiding voor orthomoleculair therapeut voor honden.
  Ze werkt als dierenarts vooral met osteopathie en chiropractie en zet daarnaast ook IMT, homeopathie, (orthomoleculaire) supplementen, laser- en NES Health-behandelingen in om het dier een passende behandeling te kunnen bieden.
  Jolanda woont in Heemskerk, samen met haar man en twee zoontjes, de twee honden Milow en Xavi, en twee konijnen Broer en Zus.

 • Henriette de Feij

  Baliemedewerkster

  Henriette was eerst klant bij Jyoti met haar honden. Met de verhuizing naar het nieuwe pand, hadden we behoefte aan extra ondersteuning en zo werd zij baliemedewerkster/assistente.

  Henriette is op dinsdag en vrijdag het aanspreekpunt achter de balie. Zij beantwoordt de telefoon en de email, handelt bestellingen af en zorgt dat verder alles goed reilt en zeilt. Zij doet ook handelingen als de titerbepaling en injecties geven.

  In haar vrije tijd is zij met haar andere passies bezig: jachttraining met haar honden Juul en Marin en fotografeert zij.

  Omdat zij altijd meer wil weten, is zij begonnen met de osteopathie-opleiding bij Supple Spine Institute.

 • Sherry-Leigh Boschetti

  Revalidatietherapeute, chiropractor en osteopaat i.o.

  Sherry-Leigh komt oorspronkelijk uit Zuid Afrika en woont nu met haar partner en haar hond Bugatti in Nederland.

  Zij heeft na het behalen van haar certified canine rehabilitation practitioner (CCRP) diploma ook het diploma gehaald voor hydrotherapie en is een certified canine body-worker (CCBW).Daarnaast is zij veterinair chiropractor.

  Leergierig als zij is, doet zij momenteel de osteopathieopleiding bij Supple Spine Institute.  Daarmee heeft zij een breed pakket om kwalitatief goede zorg aan honden en katten te kunnen geven.

   

 • Annemijn Wilde

  Dierenarts, veterinair chiropractor

  Annemijn werkt op maandag als dierenarts - veterinair chiropractor bij Jyoti en twee dagen in de week in een reguliere praktijk. Die combinatie maakt dat zij zichzelf blijft ontwikkelen en klanten optimaal kan helpen.

  Met een man, twee jonge kinderen en twee honden, waarmee zij agility loopt, wordt de rest van haar tijd gevuld.

 • Lucia de Haan

  Veterinair osteopaat, acupuncturist, orthomoleculaire voeding i.o.

  Lucia de Haan heeft jarenlange ervaring als osteopaat en acupuncturist in haar eigen praktijk in Friesland, waar zij werkt met paarden en honden. We zijn blij dat ze op vrijdag ons team is komen versterken.

  Zij breidt haar kennis steeds verder uit. Zo is zij ook opgeleid in lymfedrainage en fasciatherapie en volgt zij momenteel de opleiding orthomoleculaire voeding.