• van Riemsdijklaan 122, 1945 XR Beverwijk


 • Het Jyoti team

  Het Jyoti team bestaat uit een aantal enthousiaste medewerkers die zowel voor als achter de schermen werken.
  Wij stellen ons graag aan u voor.

 • Anneke Schellingerhout

  Holistisch werkend dierenarts en eigenaar

  Na haar afstuderen aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht, is zij gepromoveerd op het gebied van voeding en heeft zij tal van opleidingen en cursussen gedaan. Anneke werkt als dierenarts bij Jyoti vooral met osteopathie, chiropractie, IMT, fasciale manipulatie, acupunctuur, laser, NES Health, (Chinese) voeding, orthomoleculaire supplementen, Chinese en Westerse kruiden en homeopathie.

  Daarnaast is zij eigenaar en hoofddocent van Supple Spine Institute, opgericht om onderwijs te geven in manuele technieken.

 • Diana Scheltus

  Osteopaat, chiropractor en paraveterinair

  Anneke en Diana leerden elkaar kennen toen zij beiden werkzaam waren bij een dierenartsenpraktijk in Volendam. De samenwerking verliep toen al goed; ze begrijpen elkaar zonder veel woorden en hebben dezelfde instelling. We zijn dan ook blij dat Diana ons team sinds april 2018 is komen versterken als paraveterinair. Zij zorgt dat de praktijk soepel draait en is het eerste aanspreekpunt voor de klanten, aan de telefoon en in de praktijk. Daarnaast doet zij zelfstandig verrichtingen, zoals de titerbepalingen en behandelingen met de NES Health en laser.

  Daarnaast heeft Diana de afgelopen jaren de opleiding Veterinaire Osteopathie en Chiropractie gevolgd en zal zij zelfstandig dieren gaan behandelen.

  Diana woont met haar man en drie kinderen in De Rijp, waar zij gezelschap hebben van hond Yuki, de katten Dora, Sofie, Max en Sara, de kaketoe Goofy  en Vlaamse reus Mieke.

 • Sherry-Leigh Boschetti

  Revalidatietherapeute

  Sherry-Leigh komt oorspronkelijk uit Zuid Afrika en woont nu met haar partner en haar hond Bugatti in Nederland.

  Zij heeft na het behalen van haar certified canine rehabilitation practitioner (CCRP) diploma ook het diploma gehaald voor hydrotherapie en is een certified canine body-worker (CCBW). Leergierig als zij is, gaat zij ook de veterinaire chiropractieopleiding doen bij Supple Spine Institute. Daarmee heeft zij een breed pakket om kwalitatief goede zorg aan honden en katten te kunnen geven.

   

 • Madieke Visser

  Holistisch therapeut (Cranio Sacraal Therapie, Manuele Lymfedrainage)

  Madieke is zich al jaren geleden door eigen ervaringen met haar dieren gaan verdiepen in de holistische benadering van hond en paard. Daardoor werd zij steeds enthousiaster en is zij zich gaan scholen in o.a. Cranio Sacraal Therapie en Manuele Lymfedrainage. Nog steeds volgt zij geregeld bijscholing, workshops en lezingen.

  In de behandelingen werkt zij voornamelijk met Cranio Sacraal Therapie, Manuele Lymfedrainage, de lecher antenne, fytotherapie en Bach bloesems. 

  Madieke woont met haar man, honden en paarden in Zuid-Holland.